EUROBASKET

Έτοιμη η 12άδα της Εθνικής Ισπανίας

Έτοιμη η 12άδα της Εθνικής Ισπανίας

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε τους 12 της Εθνικής Ισπανίας που θα πάρει μαζί του στο Ευρωμπάσκετ. Οι Ραμπασέδα, Σάιθ "κόπηκαν" τελευταίοι.

Έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ είναι οι Ισπανοί! Μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση στη Μάλαγα ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε την τελική 12άδα της "φούρια ρόχα", από την οποία έκοψε τον Τσάβι Ραμπασέδα και τον Σέμπας Σάιθ. Εκπλήξεις δεν υπάρχουν στην ισπανική ομάδα. Υπάρχουν όμως σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Ρούντι Φερνάντεθ, Φελίπε Ρέγιες και φυσικά του Σέρχιο Γιουλ, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι 12 που επέλεξε ο Σέρτζιο Σκαριόλο είναι οι εξής:

Ρίκι Ρούμπιο (Γιούτα Τζαζ), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκιγιέμ Βίβες (Βαλένθια), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Άλεξ Αμπρίνες (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Βαλένθια), Χοάν Σάστρε (Βαλένθια), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (Ντένβερ Νάγκετς), Πιέρ Οριόλα (Μπαρτσελόνα), Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις), Πάου Γκασόλ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Γουίλι Ερνανγκόμεθ (Νιου Γιορκ Νικς).

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Σάστρε και ο Οριόλα θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους με την "φούρια ρόχα", η οποία έχει άλλα δύο φιλικά μπροστά της πριν από την έναρξη του Ευρωμπάσκετ. Το πρώτο είναι κόντρα στο Βέλγιο (Τετάρτη) και το δεύτερο με τη Λιθουανία (Παρασκευή).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ