EUROBASKET

Έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης ο τελικός

Έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης ο τελικός

Λίγο μετά την λήξη του τελικού και κατά τη διάρκεια της απονομής οι ισπανικές εταιρίες μέτρησης τηλεθέασης κατέγραψαν ένα απίστευτο ρεκόρ.

Ο τελικός του Eurobasket ήταν κάτι πολύ σημαντικό για όλους τους Ισπανούς και αυτό φρόντισαν να το δείξουν από το πρώτο σφύριγμα μέχρι και την απονομή του τροπαίου.

Οι Ισπανοί τηλεθεατές έδειξαν πόσο στηρίζουν την ομάδα τους καθώς ο τελικός με αντίπαλο την Λιθουανία έγινε ο αγώνας με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία της χώρας με δεύτερο φυσικά τον ημιτελικό κόντρα στην, διοργανώτρια, Γαλλία.

Από την στιγμή του τζάμπολ είχαν συντονιστεί ταυτόχρονα 6.100.000 τηλεθεατές για να γίνουν μάρτυρες μιας ακόμα τρομερής εμφάνισης του Πάου Γκασόλ. Αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί στο 44% των Ισπανών τηλεθεατών. Η τηλεθέαση ανέβηκε ακόμα περισσότερο κατά την απονομή των μεταλλίων στους θριαμβευτές στα 6.400.000 τηλεθεατές.

Την στιγμή που έπαιρνε στα χέρια του ο Ρέγιες το τρόπαιο, στις 21:43, κοιτούσαν τις τηλεοράσεις τους 8.483.000 Ισπανοί. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στο 55%, δηλαδή λίγο πάνω από ένας στους δυο Ισπανούς έβλεπε την απονομή.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ