EUROBASKET

"Επνιξε" την Ουκρανία και τερμάτισε τρίτη η Εθνική Κορασίδων

"Επνιξε" την Ουκρανία και τερμάτισε τρίτη η Εθνική Κορασίδων

Αν και ο μικρός τελικός του Eurobasket Β' Κατηγορίας δεν έδινε άνοδο στην Α', η Εθνική Κορασίδων ήταν πολύ σοβαρή και διέλυσε με άνεση την αντίστοιχη της Ουκρανίας.

Μια μέτρια εμφάνιση έκανε η Εθνική Κορασίδων στο Eurobasket Β' Κατηγορίας, αυτή στον ημιτελικό με το Βέλγιο. Η ήττα και ο αποκλεισμός από τον τελικό στέρησαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την επιστροφή στην Α' Κατηγορία, όμως τα κορίτσια του Τάκη Μπακογεώργου δεν το έβαλαν κάτω και το απόγευμα του Σαββάτου (26/8) διέλυσαν την Ουκρανία (53-36) στον αδιάφορο μικρό τελικό των Σκοπίων για να πάρουν την τρίτη θέση.

Η 13χρονη (!) Δανάη Παπαδοπούλου (κόρη του Λάζαρου Παπαδόπουλου) έκανε τρομερή εμφάνιση απέναντι σε κορίτσια δυο χρόνια μεγαλύτερά της, ήταν ξεκάθαρα η MVP της αναμέτρησης και εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις. Χατζηλεοντή, Κριμήλη, Κοντραφούρη και Αναστασοπούλου έκαναν στην άκρη για να παίξουν οι κοπέλες που δεν είχαν βρει πολύ χρόνο συμμετοχής και το ταξίδι αυτής της ομάδας στη διοργάνωση τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Έστω κι αν η τρίτη θέση δεν χαρίζει τελικά την άνοδο στην Α' Κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 16-25, 23-43, 36-53

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ίβανιουκ, Ζοζούλια 2, Μπερεζόβα, Κονσταντινόβσκα, Τσερκάσκα, Τοπτσί 2, Κοσμάκ 14(4), Ντούμπνιουκ, Κίμπα 11(1), Ροστότσκα 4, Πόποβα 3(1).

ΕΛΛΑΔΑ: Σεμερτζάκη 6, Καρακασίδου, Βαντσιούρη 3(1), Κοντραφούρη, Κριμίλη 7(1), Μπενέκη 1, Παπαμαρκάκη, Παπαδοπούλου 16 (6/7 δίποντα, 4/5 βολές, 6 ριμπάουντ σε 19 λεπτά), Μποσγανά 8, Κατσαμούρη 4, Χατζηλεοντή 3, Αναστασοπούλου 5.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ