EUROBASKET

Επίσημο: Ο Ναβάρο λέει "αντίο" στην Ισπανία μετά τον μικρό τελικό

Επίσημο: Ο Ναβάρο λέει "αντίο" στην Ισπανία μετά τον μικρό τελικό

Μία μέρα πριν από τον μικρό τελικό του Eurobasket, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ενημέρωσε πως το παιχνίδι με τη Ρωσία θα είναι το τελευταίο του με τη "φούρια ρόχα". Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του στη μικτή ζώνη του Sinan Erdem Dome.

Ο αγώνας με τη Ρωσία δεν θα είναι "ένας ακόμη αγώνας" για την Ισπανία. Κι όχι γιατί σε αυτόν διακυβεύεται το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket, αλλά πολύ περισσότερο επειδή θα πρόκειται για την τελευταία παράσταση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τη φανέλα της "φούρια ρόχα".

Ο 37χρονος γκαρντ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εθνική ομάδα της χώρας του, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Πλέον όμως, έδωσε επίσημο τόνο στο γεγονός με δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους την παραμονή του μικρού τελικού με τη Ρωσία. Στον χώρο που γίνονταν οι δηλώσεις στις κάμερες βρίσκονται οι συμπαίκτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποθεώσουν και να τον χειροκροτήσουν θερμά, υποχρεώνοντάς τον να σταματήσει προς στιγμήν τις δηλώσεις του.

Φώναζαν δε το όνομά του ρυθμικά, δίνοντας ακόμη πιο ιδιαίτερο ύφος στην στιγμή.

Αυτό που κυνηγά ο "Λα Μπόμπα", πέραν της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου, είναι μια θέση στο Top 10 των καλύτερων σκόρερ στην ιστορία των Eurobasket. Για να το πετύχει θα πρέπει να σημειώσει τουλάχιστον 4 πόντους, με σκοπό να "σκαρφαλώσει" στη δωδεκάδα και να βγάλει εκτός αυτής τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ