EUROBASKET

Επιπόλαιος τραυματισμός στον αστράγαλο για Λεκαβίτσιους

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Λιθουανίας με την Ισλανδία, με πρόβλημα στον αστράγαλο. Δεν δείχνει πάντως σοβαρός ο τραυματισμός του.

Άρον άρον αποχώρησε ο Λούκας Λεκαβίτσιους από το φιλικό της Λιθουανίας με την Ισλανδία, το βράδυ της Τετάρτης (23/8). Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods "λαβώθηκε" στον αστράγαλο στη διάρκεια του α' μέρους, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παρκέ και να πάρει θέση στον λιθουανικό πάγκο.

Σε πρώτο χρόνο, ο τραυματισμός του δεν δείχνει σοβαρός, όπως αναφέρουν οι λιθουανικές ιστοσελίδες. Θα υποβληθεί πάντως σε εξετάσεις προκειμένου να αποσαφηνιστεί το μέγεθος του όποιου προβλήματος και να γίνει σαφές το διάστημα απουσίας του από την δράση. Πρόλαβε να αγωνιστεί για μόλις 4'39'', διάστημα στο οποίο είχε 0/1 σουτ, 3 ασίστ και 1 λάθος.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη (22/8) ο Νταΐνιους Αντομάιτις ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες που θα έχει μαζί του στο EuroBasket, με τον 24χρονο πόιντ γκαρντ να βρίσκεται εντός της λίστας.

* Η Λιθουανία θα συμμετάσχει στον Β' Όμιλο που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ και θα αντιμετωπίσει τις Ουκρανία, Ισραήλ, Γεωργία, Ιταλία, Γερμανία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ