EUROBASKET

Επέστρεψε στη Μαδρίτη ο Γιουλ

Επέστρεψε στη Μαδρίτη ο Γιουλ

Μία ημέρα μετά το σοβαρό τραυματισμό του ο Σέρχιο Γιουλ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στη Μαδρίτη, όπου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Γιουλ συντάραξε την Ισπανία. Η "φούρια ρόχα" θα υποχρεωθεί να πάρει μέρος στο φετινό Ευρωμπάσκετ χωρίς ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της, καθώς ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψει στα γήπεδα κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Η επιχείρηση "αποθεραπεία" μόλις τώρα αρχίζει...

Ο Γιουλ πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο της Τενερίφης, όπου οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν τους φόβους για ρήξη χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο . Από το πρωί, δε, ο Γιουλ βρίσκεται πάλι στη Μαδρίτη. Στις 11 το πρωί για την ακρίβεια ο Ισπανός γκαρντ βγήκε από το αεροδρόμιο με καροτσάκι και το δεξί πόδι του πλήρως ακινητοποιημένο.

Στη Μαδρίτη ο Γιουλ θα υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα αρχίσει το στάδιο της αποθεραπείας, με το χρονικό διάστημα για την επανένταξή του στους αγωνιστικούς χώρους να υπολογίζεται περί τους έξι έως εννέα μήνες.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ