EUROBASKET

Χάνει το Eurobasket ο Ναβάρο

Χάνει το Eurobasket ο Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πέλμα και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες. Πρόβλημα για την Ισπανία, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο Eurobasket.

Ο Πάου Γκασόλ έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σέρτζιο Σκαριόλο για το Eurobasket ενώ ο εθνικός κόουτς των Ισπανών καλείται να απαντήσει στο μεγάλο δίλημμα " Ιμπάκα ή Μίροτιτς " .

Την ίδια στιγμή, οι Ίβηρες προβληματίζονται για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και την κατάσταση του 35χρονου γκαρντ μετά την επέμβαση στο πέλμα. Κι αυτό γιατί όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός και ηγέτης της Μπαρτσελόνα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την περασμένη Παρασκευή (26/6) προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε όλη τη χρονιά και τον υποχρέωσε να απουσιάσει στον δεύτερο και τον τρίτο τελικό της Liga Endesa, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ναβάρο αγωνίστηκε μόλις σε 25 αγώνες φέτος στη Liga Endesa λόγω του προβλήματος στο πέλμα. Σε κανένα από αυτά τα ματς δεν κατάφερε να παίξει περισσότερο από 25'. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο "La Bomba" θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες, πράγμα που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το προσεχές Eurobasket.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ