EUROBASKET

Ένα τρελό ελληνικό πάρτι!

Ένα τρελό ελληνικό πάρτι!
Η ελληνική εξέδρα στο Ζάγκρεμπ

To Sport24.gr σας μεταφέρει το κλίμα από την πρώτη μέρα του Ευρωμπάσκετ με την Ζάγκρεμπ Αρένα να παίρνει χρώμα γαλανόλευκο (VIDEO&PICS)

Το ταξίδι για την κορυφή της Ευρώπης ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο Ζάγκρεμπ καθώς η Εθνική μας ομάδα μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση και τους πιστούς φίλους της να στήνουν το δικό τους πάρτι. Η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων δεν θα μπορούσε να είναι μόνη της σε αυτή την προσπάθεια κάτι το οποίο αποδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ με τους Σκοπιανούς, οι Έλληνες φίλαθλοι πήραν τη θέση τους στις εξέδρες της Ζάγκρεμπ Αρένα. Από διάφορες πόλεις όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης ήρθαν στην πρωτεύουσα της Κροατίας για ν’ αποθεώσουν τους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΠΓΔΜ, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Μα πάνω απ’ όλα πολιτισμένη σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που γι’ ακόμα μία φορά αποδοκίμασαν στον Εθνικό μας ύμνο και δεν έχαναν την ευκαιρία να γίνουν προκλητικοί.

Αυτό φυσικά, δεν εμπόδισε τους Έλληνες, να στήσουν το δικό τους τρελό πάρτι. Στις εξέδρες, βρέθηκαν τα παιδιά των Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση και Νίκου Ζήση που ακολουθούν από την πρώτη μέρα την αποστολή μαζί με τις συζύγους των τριών παικτών.

Το Sport24.grβρίσκεται στο Ζάγκρεμπ και σας μεταφέρει το κλίμα από την ελληνική εξέδρα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν και άλλοις Έλληνες φίλαθλοι που κάθονταν σε άλλες πλευρές του γηπέδου.

Ένα τρελό ελληνικό πάρτι!
Η ελληνική εξέδρα στο Ζάγκρεμπ 580
Ένα τρελό ελληνικό πάρτι!
Η ελληνική εξέδρα στο Ζάγκρεμπ 580
Ένα τρελό ελληνικό πάρτι!
Η ελληνική εξέδρα στο Ζάγκρεμπ 580
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ