EUROBASKET

Εν τέλει, Βέστερμαν αντί Ερτέλ!

Εν τέλει, Βέστερμαν αντί Ερτέλ!

Ο Τομά Ερτέλ κλήθηκε ξανά στην εθνική Γαλλίας για να καλύψει το κενό του τραυματία Αντουάν Ντιό ωστόσο δεν θα παίξει με τους "Bleus" κι έτσι ο Βενσάν Κολέ κάλεσε τον Λέο Βέστερμαν, την παραμονή του πρώτου ματς με το Ισραήλ!

Στο... παρά πέντε του Eurobasket, ο Βενσάν Κολέ υποχρεώθηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντουάν Ντιό , ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και τέθηκε νοκ άουτ.

Έτσι, λοιπόν, ο εθνικός κόουτς της Γαλλίας υποχρεώθηκε να στραφεί ξανά στον Τομά Ερτέλ, ο οποίος έμεινε εκτός 12άδας δηλώνοντας "έκπληκτος κι απογοητευμένος" για εκείνη την απόφαση του Κολέ. Ο Γάλλος προπονητής δικαιολόγησε τη συγκεκριμένη επιλογή, εξηγώντας ότι το τρίτο πλέι μέικερ των "Bleus" θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, πίσω από τους Πάρκερ και Ντε Κολό.

Λίγες ώρες πριν από το εναρκτήριο ματς με την Φιλναδία (5/9, 22:00 - στο -15.5 το χάντικαπ για τους "τρικολόρ" στο stoiximan.gr ) ο Ερτέλ ενημέρωσε ότι δεν θα παίξει στο Eurobasket 2015 αφού δεν του το επιτρέπει η Αναντολού Εφές! Τη θέση στο ρόστερ θα καλύψει ο Λέο Βέστερμαν, ο οποίος αποχώρησε εσπευσμένα από την προετοιμασία της Λιμόζ κι αναχώρησε για το Βερολίνο, ώστε να τεθεί στη διάθεση της εθνικής.

Ο Λέο Βέστερμαν στο Βερολίνο

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ