EUROBASKET

Εκτός ΚΑΙ ο Μιλουτίνοφ για την Σερβία!

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν έφταναν στους Σέρβους τα νέα ότι δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές Ευρωμπάσκετ ο Νίκολα Γιόκιτς, τώρα υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν και τον Νικόλα Μιλουτίνοφ να αρνείται την κλήση του Τζόρτζεβιτς.

Η είδηση ότι ο Νίκολα Γιόκιτς θα μείνει εκτός Ευρωμπάσκετ αιφνιδίασε τους Σέρβους . Τα νέα που ακολουθούν ωστόσο είναι πιθανό να "ανεβάσουν" κι άλλο τα επίπεδα της... ταραχής τους.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από την Σερβία, εκτός του σταρ των Νάγκετς - αλλά και του τραυματία Νεμάνια Μπιέλιτσα - οι Σέρβοι κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να παραταχθούν στο προσεχές Ευρωμπάσκετ χωρίς και τους Νικόλα Μιλουτίνοφ και Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς! Όσο για ποιος ευθύνεται για αυτό; Οι.. Σαν Αντονιο Σπερς!

Με βάση λοιπόν συγκεκριμένα δημοσιεύματα, αμφότεροι οι παίκτες φέρονται να προτιμούν να μεταβούν στις ΗΠΑ και να κάνουν προπονήσεις με τους Σπερς - που έχουν τα δικαιώματά τους στο ΝΒΑ - και να μην αγωνιστούν στο Ευρωμπάσκετ. Κι αν η απουσία του Ντάνγκουμπιτς δεν θεωρείται σημαντική, αυτή του Μιλουτίνοφ ξαφνικά απέκτησε σημασία μετά την άρνηση του Γιόκιτς, αφού λογικά θα είχε αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα.

Το θετικό για τους Σέρβους πάντως είναι ότι στην θέση του σέντερ έχουν τεράστιο βάθος. Αν λοιπόν τελικά επιβεβαιωθεί ότι ο σέντερ του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ, τότε ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, θα χρειαστεί να πορευτεί στο Ευρωμπάσκετ έχοντας να διαλέξει για την θέση του σέντερ κάποιους εκ των Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Ογκνιεν Κούζμιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Βλάντιμιρ Στίματς που βρέθηκαν στις αρχικές του επιλογές.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ