EUROBASKET

Με Ερτέλ η Γαλλία, εκτός ο Ντιό!

Με Ερτέλ η Γαλλία, εκτός ο Ντιό!

Στο... παρά πέντε του Eurobasket, ο Βενσάν Κολέ υποχρεώθηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντουάν Ντιό. Στη θέση του κλήθηκε άμεσα ο Τομά Ερτέλ.

Μετά τον τραυματισμό του Αλεξίς Αζινσά , ακόμη ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήρθε να ταράξει τα νερά στη Γαλλία. Οι "τρικολόρ" χάνουν στο "παρά πέντε" του Eurobasket τον Αντουάν Ντιό, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και θα μείνει εκτός νυμφώνος.

Ο πλεϊμέικερ της Βαλένθια τραυματίστηκε στην προπόνηση της Γαλλίας, υπεβλήθη το πρωί της Τετάρτης (2/9) σε ιατρικές εξετάσεις, μαθαίνοντας πως δεν θα δώσει το παρών στη διοργάνωση. Έτσι, ο Βενσάν Κολέ κάλεσε άμεσα στην εθνική ομάδα τον Τομά Ερτέλ. Θυμίζουμε πως ο πλεϊμέικερ της Αναντολού Εφές "κόπηκε" από τον ομοσπονδιακό τεχνικό , σε μία απόφαση που προκάλεσε εντύπωση. Πλέον όμως, η Γαλλία τον χρειάζεται κι αυτός θα την ενισχύσει.

" Είναι απαίσιο για τον Αντουάν (Ντιό) αυτό που έπαθε. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, αφού είχαμε επενδύσει πολλά πάνω του", δήλωσε για το ζήτημα ο Βενσάν Κολέ, πριν προσθέσει πως " γι αυτό αποφάσισα να επαναφέρω στην ομάδα τον Τομά Ερτέλ, που συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ