EUROBASKET

Εκτός εθνικής Ιταλίας ο Τζεντίλε: "Μου δίνει κίνητρο για το μέλλον"

Εκτός εθνικής Ιταλίας ο Τζεντίλε: "Μου δίνει κίνητρο για το μέλλον"

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ενημερώθηκε πως έμεινε εκτός Εθνικής ομάδας και με μήνυμα του στο instagram τόνισε πως το γεγονός αυτό του δίνει κίνητρο για το μέλλον.

Η Ιταλία, η οποία βρίσκεται στον όμιλο μαζί με τις Γερμανία, Γεωργία, Λιθουανία, Ισραήλ και Ουκρανία, σε ένα γκρουπ που ια διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει την αποστολή της για το Ευρωμπάσκετ, αλλά ο Ετόρε Μεσίνα ενημέρωσε τον Αλεσάντρο Τζεντίλε πως θα μείνει εκτός ομάδας.

Ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς ο 25χρονος φόργουορντ βίωσε φέτος μία προβληματική και καταστροφική σεζόν για τον ίδιο, χάνοντας την φόρμα του αλλά και την φυσική του κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, με μήνυμα του στο instagram, αναφέρθηκε στο γεγονός, τονίζοντας πως η είδηση του δίνει κίνητρο ενόψει της συνέχειας: “Παίζω στην Εθνική μας ομάδα από τα 15 μου. Πάντα ήταν τιμή και ένιωθα περήφανος να φοράω τη φανέλα της. Συγγνώμη που δεν μπορώ να παίξω για την Ιταλία αυτό το καλοκαίρι. Είναι μία απόφαση που αποδέχομαι και μου δίνει κίνητρο για το μέλλον μετά μία πολύπλοκη σεζόν. Θα πανηγυρίζω για τους συμπαίκτες μου μπροστά στην τηλεόραση. Καλή τύχη και φόρτσα Ιταλία!".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ