EUROBASKET

Έκλεψαν Ισραηλινούς και Λιθουανούς παίκτες στο Τελ Αβίβ!

Έκλεψαν Ισραηλινούς και Λιθουανούς παίκτες στο Τελ Αβίβ!

“Ποντικοί” στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι αποστολές των Εθνικών ομάδων που παίρνουν μέρος στον Β’ Όμιλο. Κλάπηκαν μετρητά και κάρτες, θύμα ο Μοτιεγιούνας που έχασε 6.000 ευρώ!

Οι παίκτες του Ισραήλ και της Λιθουανίας πήγαν στο γήπεδο για τις αναμετρήσεις τους κόντρα σε Γεωργία και Ουκρανία αντίστοιχα, κι όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, είδαν πως έλειψαν πολλά από τα αντικείμενα τους!

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Τελ Αβίβ, κλάπηκαν μετρητά, κάρτες, ρολόγια, ακόμα και κοσμήματα. Μάλιστα, ο David Pick ανέφερε στο Twitter ότι ένα από θύματα είναι ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας, που έχασε 6.00 ευρώ!

Στους Ισραηλινούς δεν έφτανε η απογοήτευση από τον αποκλεισμό, αφού μετά την ήττα από τη Γεωργία επέστρεψαν στο ξενοδοχείο και είδαν πως είχε γίνει διάρρηξη στα δωμάτια τους. Χαλπερίν, Τιμόρ και Καντίρ ήταν ορισμένοι από αυτούς βρήκαν τα δωμάτια τους… άδεια, με τους παίκτες της Εθνικής Ισραήλ να δηλώνουν ότι δεν κατάφεραν να κοιμηθούν μέχρι τις πρωινές ώρες λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε.

Από τη μεριά της, η διοίκηση του ξενοδοχείου προσπάθησε να καθησυχάσει τους παίκτες, τονίζοντας πως υπάρχουν κάμερες και οι κλέφτες θα συλληφθούν.

Το βράδυ (20:45) το Ισραήλ αντιμετωπίζει την Ουκρανία στο τελευταίο του ματς στο φετινό Eurobasket, ενώ η Λιθουανία παίζει στις 14:45 με τη Γερμανία με φόντο την πρώτη θέση του Ομίλου.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ