EUROBASKET

Είπε "όχι" ο Μαρκ Γκασόλ

Είπε "όχι" ο Μαρκ Γκασόλ

Ο Μαρκ Γκασόλ τα... γύρισε και δεν θα αγωνιστεί στο Eurobasket, επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Τον κάλυψε -με δηλώσεις του- ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Παρά την αρχική αισιοδοξία και την επίσημη ανακοίνωση της προεπιλογής από τον Σέρτζιο Σκαριόλο, η Ισπανία θα έχει εν τέλει μία (πολύ) σημαντική απουσία στο Eurobasket. Αυτή θα αφορά τον Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος αποφάσισε να απέχει από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του, επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Ο σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις ενημέρωσε την ομοσπονδία και τον προπονητή του για την απόφαση που πήρε, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του στην προετοιμασία. Ήδη τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ως πιθανότερο διάδοχο τον Ουίλι Ερνανγκόμεζ, αν και είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε επί του θέματος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "φούριας ρόχας" είχε προϊδεάσει πάντως για την πιθανότητα απουσίας του 30χρονου σέντερ, αφού κατά την ανακοίνωση της προεπιλογής είχε επισημάνει πως " ο Μαρκ έχει μία οικογένεια να φροντίσει, όπως επίσης να κοιτάξει το επαγγελματικό του μέλλον. Ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά μας το συντομότερο δυνατό". Στην πράξη πάντως αποδείχθηκε πως οι ελπίδες του... έπεσαν στο κενό.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ