EUROBASKET

Δυο φωτογραφίες, εκατομμύρια ελπίδες για την Εθνική Ελλάδας

Δυο φωτογραφίες, εκατομμύρια ελπίδες για την Εθνική Ελλάδας

Δείτε δυο τρομερά στιγμιότυπα από το ματς με την Πολωνία, από την ελπίδα που ξαναγεννήθηκε για την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2017.

Μερικές φορές δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κι αυτά τα δυο στιγμιότυπα που θα δείτε, λένε πολλά για την ελπίδα που ξαναγεννήθηκε στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Πολωνίας .

Στην πρώτη, ο Κώστας Σλούκας έχει σκοράρει ένα από τα συνολικά οκτώ καλάθια του, η ζυγαριά έχει γείρει υπέρ της Ελλάδας και ο Έλληνας γκαρντ ξεσπά. Πείσμα, ενθουσιασμός, ανακούφιση, χαρά, όλα τα συναισθήματα βρίσκονται μαζεμένα σε αυτό το εκπληκτικό στιγμιότυπο.

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / ÓËÏÕÊÁÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / ÓËÏÕÊÁÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM) EUROKINISSI SPORTS

Στη δεύτερη, ο αγώνας έχει ολοκληρωθεί και οι Έλληνες διεθνείς έχουν μαζευτεί για το καθιερωμένο "Ελλάς" στο κέντρο του γηπέδου. Αγκαλιασμένοι αυτή τη φορά, συσπειρωμένοι, ανακουφισμένοι από το αποτέλεσμα, χαρούμενη από την εμφάνισή τους, έτοιμοι για να δώσουν κι άλλες απαντήσεις στη συνέχεια της διοργάνωσης.

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ