EUROBASKET

"Δυνατά για δύο ακόμη νίκες"

"Δυνατά για δύο ακόμη νίκες"
INTIME SPORTS

Ο Ντάριο Σάριτς και ο Κρούνοσλαβ Σιμόν έδωσαν το σύνθημα, ώστε η Κροατία να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα στα ματς που απομένουν για την πρώτη φάση και το Sport24.gr σας μεταφέρει τις δηλώσεις τους (videos).

Ο Ντάριο Σάριτς και ο Κρούνοσλαβ Σιμόν έδωσαν το σύνθημα, ώστε η Κροατία να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα στα ματς που απομένουν για την πρώτη φάση και το Sport24.gr σας μεταφέρει τις δηλώσεις τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Σκόπια, ο Ντάριο Σάριτς τόνισε: " Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς γιατί χάσαμε για μία μπάλα το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Στο ματς κόντρα στα Σκόπια δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια βγάλαμε πολύ ενέργεια, ανεβήκαμε ένα επίπεδο στην επίθεση. Είμαστε καλή ομάδα και αυτό κρατάμε".

Για τα επόμενα ματς στο γκρουπ και το την αποθέωση από τους συμπατριώτες του, ο 21χρονος φόργουορντ σχολίασε: " Στόχος μας είναι να κερδίσουμε για να είμαστε σίγουροι και δεν ξέρω τι θα μας επιφυλάσσει το τουρνουά. Αν είμαστε στις πρώτες θέσεις θα πρέπει να κερδίσουμε δυνατούς αντιπάλους. Ήταν εκπληκτικό ν' ακούω το όνομά μου σ' ένα κατάμεστο γήπεδο και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας".

" Ξεκινήσαμε παίζοντας σε αργό ρυθμό, εκείνοι ευστόχησαν σε κάποια σουτ. Δεν ήταν εύκολο αλλά στο δεύτερο μέρος, παίξαμε καλύτερη άμυνα και πιο δυνατά, αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που πήραμε τη νίκη", υποστήριξε o Κρούνοσλαβ Σιμόν. Σε ερώτηση αν ήταν στο μυαλό ο τρόπος με τον οποίο η Κροατία ηττήθηκε από την Ελλάδα, ο έμπειρος γκαρντ σχολίασε: " Πιστεύω πως όχι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και έτσι όπως ήρθε η ήττα απέναντι σε μία καλή ομάδα, δε νομίζω πως είναι πρόβλημα. Αμέσως συγκεντρωθήκαμε στο επόμενο ματς. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε στα επόμενα ματς και να πάμε στην δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ. Στα επόμενα δύο ματς, δεν παίζουμε με ομάδες τόσο καλές όσο η Ελλάδα και η Σλοβενία, οπότε όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν παίξουμε δυνατή άμυνα, νομίζω πως δεν θ’ αντιμετωπίσουμε πρόβλημα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ