EUROBASKET

Δεν χάνει σουτ ο Ναβάρο!

Δεν χάνει σουτ ο Ναβάρο!

Τι κι αν έφτασε 37 χρονών; Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο συνεχίζει να έχει στιγμές που απλώς δεν αστοχεί σε σουτ, με την ισπανική ομοσπονδία να δημοσιεύει ένα VIDEO που τον δείχνει να ευστοχεί σε 7 συνεχόμενα τρίποντα κατά την διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Ισπανίας!

Κάτι τέτοια κάνει ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και υποχρεώνει τους φίλους της εθνικής Ισπανίας να του ζητάνε μην σταματήσει ποτέ! Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα έκανε πάλι το... θαύμα του, αφού η ισπανική Ομοσπονδία δημοσίευσε ένα VIDEO που τον δείχνει να ευστοχεί σε 7 συνεχόμενα τρίποντα κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Ναβάρο δεν στέκεται απλώς σε ένα σημείο και σουτάρει. Στο πλαίσιο του ζεστάματος της ομάδας πηγαίνει πάνω-κάτω το γήπεδο και απλώς όποτε φτάνει σε μία από τις δύο μπασκέτες δέχεται μία πάσα, σουτάρει και ευστοχεί! Για του λόγου το αληθές, ιδού:

Οι θαυμαστές του Ναβάρο βέβαια ξέρουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 37χρονος πια γκαρντ ξεχνάει να αστοχήσει. Το ίδιο είχε κάνει και πριν από περίπου 4 χρόνια, όταν στο πλαίσιο του ζεστάματος που έκανε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρτιζάν είχε ευστοχήσει σε 21 συνεχόμενα τρίποντα! Κάτι που αποτελεί μία καλή αφορμή για να θυμηθεί ο κόσμος τι είχε γίνει τότε:

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ