EUROBASKET

Δεν ξέρει, δεν απαντά -για εθνική- ο Μαρκ Γκασόλ

Δεν ξέρει, δεν απαντά -για εθνική- ο Μαρκ Γκασόλ

Ο Μαρκ Γκασόλ επέστρεψε στην Ισπανία και μίλησε για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο προσεχές Eurobasket, εξηγώντας ποια είναι η προτεραιότητα του.

Ακόμα δεν έχει καταλήξει ο Μαρκ Γκασόλ, στο να θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο αυτό το καλοκαίρι ή όχι. " Όλα θα εξαρτηθούν από το μέλλον μου" εξήγησε με την επιστροφή του στην Ισπανία. Θύμισε πως δεν έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και άρα η προτεραιότητα του είναι να δει πού θα παίζει του χρόνου. " Παίζω 14 χρόνια για τις εθνικές και κάποια μέρα θα πρέπει να σταματήσω", εξήγησε, πριν ομολογήσει ότι "ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Οφείλει ωστόσο, να καταλάβει την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι". Παρεμπιπτόντως, εκτός θα είναι οι Καλντερόν και Ρούμπιο, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Πάου Γκασόλ.

Τον ρώτησαν για τη διάκριση του (μπήκε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν) για να κάνει μια διευκρίνιση. " Αν είμαι ο καλύτερος σέντερ; Όλα είναι σχετικά. Ο καλύτερος σέντερ προφανώς είναι εκείνος που θα πάρει τους τελικούς". Ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να αλλάξει ομάδα "όλοι ξέρουν τη σχέση μου με το Memphis", αλλά από την άλλη, δεν εξαρτώνται όλα από εκείνον . " Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί, εγώ πρέπει να βελτιωθώ. Πρέπει να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή στον οργανισμό. Αν δεν είχαμε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ