EUROBASKET

"Δεν είναι και Ντάνκαν, ο Γκομπέρ"

"Δεν είναι και Ντάνκαν, ο Γκομπέρ"

Ο Τόνι Πάρκερ βρέθηκε στη Λιόν και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα υπάρχουν αλλαγές στους Spurs, ότι δεν θα καθίσει να... πεθάνει η Γαλλία που δεν θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο ο Νοά και ο Γκομπέρ, ενώ αποκάλυψε πως θα μείνει 20 χρόνια στη Βιλερμπάν.

Το πρόωρο φινάλε των Spurs ήταν ο λόγος που ο Τόνι Πάρκερ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο ματς της Βιλερμπάν (είναι ο πρόεδρος του οργανισμού) με την Παρί Λεβαλουά. Και φυσικά έθεσε εαυτόν στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου.

Αρχικά, είπε πως " το Σαν Αντόνιο έδωσε τα πάντα. Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ξέρουμε πως δεν κρατήσαμε κάτι, τα δώσαμε όλα". Τον ρώτησαν αν θα συνεχίσουν οι Ντάνκαν και Τζινόμπιλι. Απάντησε " είναι 50-50. Θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου στην ομάδα".

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την απόφαση του Νοά να μην φορέσει (ξανά) τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας. " Τα τελευταία χρόνια που έπαιζα στο ΝΒΑ έως και τους τελικούς και μετά με την εθνική, διαπίστωσα πως ήταν μακρά η περίοδος του πολύ υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Μαζί και ότι μου στοίχιζε στην επόμενη σεζόν. Σέβομαι την απόφαση του. Θα ήθελα να παίξουμε μαζί, αλλά θα ζήσουμε και χωρίς αυτόν. Όπως θα ζήσουμε και χωρίς τον Γκομπέρ που δεν είναι και Ντάνκαν. Θα παίξουμε ως πρωταθλητές Ευρώπης. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά μπορούμε να τη διαχειριστούμε".

Με την ιδιότητα του προέδρου της Βιλερμπάν, ενημέρωσε πως ο κόουτς JD Τζάκσον υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου, ενώ για την πρώτη του χρονιά στον θώκο είπε "ήτ αν μια τρελή σεζόν. Μάθαμε πολλά, υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, αλλά είμαστε σοφότεροι και θέλουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία. Θα είμαι εδώ για 25-30 χρόνια".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ