EUROBASKET

“Δεν είμαστε η ΤΣΣΚΑ και ο Σπανούλης δεν είναι εδώ!”

“Δεν είμαστε η ΤΣΣΚΑ και ο Σπανούλης δεν είναι εδώ!”

Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στη φάση των “8” του Eurobasket 2017 (13/09, 18:45), με τον Ντμίτρι Κουλάγκιν να τονίζει πως το ζευγάρι αυτό δεν έχει σχέση με τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό.

Ο Ντμίτρι Κουλάγκιν (γκαρντ, 25 ετών, 1.97 μέτρα) δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ήταν εκεί όταν ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη έπαιρναν τη μία νίκη μετά την άλλη στα Final 4 της Euroleague. Πλέον, ο Ρώσος ετοιμάζεται να βρει απέναντι του την Ελλάδα για την προημιτελική φάση του Eurobasket 2017, στο γήπεδο μάλιστα που το 2012 ο Γιώργος Πρίντεζης “σκότωσε” την ΤΣΣΚΑ και πριν από μερικούς μήνες ο Ολυμπιακός πανηγύρισε γι’ ακόμα μία φορά !

Ο Κουλάγκιν δεν ήταν στην ΤΣΣΚΑ το 2012, ωστόσο ήταν στη Μαδρίτη το 2015, όπως και στον φετινό ημιτελικό της Euroleague, συνεπώς, ήταν αναμενόμενο να ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για τις… αναμνήσεις που του φέρνει στο μυαλό το επικείμενο νοκ άουτ παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα.

“Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε για μία μέρα και στη συνέχεια να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Επίσης, δεν είμαστε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Σπανούλης δεν είναι εδώ”, υπογράμμισε ο Κουλάγκιν.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ