EUROBASKET

"Δεν αφήνω τη Σερβία, για κανέναν"

"Δεν αφήνω τη Σερβία, για κανέναν"

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς ενημέρωσε πως δεν διατίθεται να αφήσει τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του κόσμου, για κανέναν.

Για μία ακόμη φορά ( διότι είχαν προηγηθεί τα του Ολυμπιακού), ιστοσελίδα της Σερβίας κάλεσε τον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς στο τηλέφωνο για να μάθει αν όντως υπάρχει το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Διότι όπως αποκάλυψαν οι Ισπανοί, άνθρωπος της ομάδας το έκανε το τηλέφωνο να δει αν ο ομοσπονδιακός κόουτς των Σέρβων είναι διαθέσιμος.

Αυτό που είπε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ήταν ότι "δεν θέλω να δουλέψω για σύλλογο και να αφήσω τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Έτσι, θα πρόδιδα τις αρχές και τον επαγγελματισμό μου. Άρα, δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Θα μείνω πιστός στη Σερβία, γιατί αυτή ήταν η υπόσχεση μου. Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου να αποδεχθώ πρόταση από την όποια ομάδα της Euroleague, ενώ χρειάζεται να αφοσιωθώ στο επικείμενο Eurobasket. Δεν μου αρέσει να αφήνω δουλειές στη μέση. Ίσως κάποιος άλλος να αποφάσιζε διαφορετικά".

Το συμβόλαιο που έχει με τη Σερβία, λήγει το 2016 και είναι για 100.000 ευρώ το χρόνο. Σημείωση: η τελευταία προσφορά που είχε από ομάδα της Euroleague, έφτανε τις 150.000 ευρώ τη σεζόν.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ