EUROBASKET

"Δείχνει τα δόντια" της η Ιταλία

"Δείχνει τα δόντια" της η Ιταλία

Από το καλό στο καλύτερο δείχνει να πηγαίνει η Ιταλία, η οποία σήμερα (15/8) έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Εσθονία (85-61). Τι έκανε ο Ντάνιελ Χάκετ. Δύσκολη νίκη για τη Γεωργία επί της Λετονίας (78-76), στο τουρνουά της Τιφλίδας.

Η Εσθονία προστέθηκε στη λίστα... των θυμάτων της Ιταλίας, στο τουρνουά που διεξάγεται στην Τιφλίδα. Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι (σ.σ.: αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο πρώτο δεκάλεπτο) είχε εύκολο έργο απέναντι στην Εσθονία, με το τελικό +24 (85-61) να δείχνει του λόγου το αληθές.

Η "σκουάντρα ατζούρα" είχε το πάνω χέρι από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τους Εσθονούς. Ειδικά από τη στιγμή που το δίδυμο των Μπαρνιάνι (15 πόντοι) και Τζεντίλε (12 πόντοι) ήταν αυτό... που έπρεπε επιθετικά. Από 9 πόντους πρόσθεσαν οι Μπελινιέλι και Αραντόρι, για τους Ιταλούς. Ο Χάκετ είχε 2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από την άλλη, ο Βένε (15 πόντοι), ο Βάιντεμαν (13 πόντοι) και ο Τόομε (9 πόντοι) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για την Εσθονία.

Στο άλλο φιλικό της Τιφλίδας, η Γεωργία επικράτησε δύσκολα της Λετονίας με 78-76. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης (μαζί και το προβάδισμα) καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου, με τους Πατσούλια (16 πόντοι) και Μπουριανάντζε (16 πόντοι) να κάνουν τη διαφορά. Από κοντά κι ο Σανικίτζε που πρόσθεσε 12 πόντους. Όσο για τη Λετονία, που μετράει δύο ήττες στην Τιφλίδα; Ο Μπερζίνς είχε 15 πόντους και ο Τίμα 12.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ