EUROBASKET

Back to back ήττες για Ισλανδία

Back to back ήττες για Ισλανδία

Η Ισλανδία ηττήθηκε ξανά (με 82-67 αυτή τη φορά) από την Ουγγαρία, συνεχίζοντας να παρουσιάζει σημαντικές αμυντικές δυσκολίες στον δρόμο προς το EuroBasket.

Η Ισλανδία θεωρείται (όχι άδικα) η πιο αδύναμη ομάδα στον όμιλο της Εθνικής Ανδρών, στον οποίο βρίσκονται επίσης η Πολωνία, η Φινλανδία, η Σλοβενία και η Γαλλία. Στην πράξη αυτή η θεωρία επιβεβαιώνεται, σε ό,τι αφορά στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, αφού ηττήθηκε για δεύτερη διαδοχική ημέρα από την Ουγγαρία.

Οι Μαγυάροι επικράτησαν (82-67) χάρη στο ξέσπασμά τους στη γ' περίοδο, εκεί όπου η Ισλανδία παρουσίασε πολλά επιθετικά προβλήματα, την ώρα που αδυνατούσε να ελέγξει την κατάσταση στο πίσω μέρος του παρκέ. Κι όλα αυτά παρά την προσπάθεια του Μάρτιν Χέρμανσον (17π.), που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, η οποία θα αποτελέσει το πρώτο εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει η Εθνική Ανδρών στο Ελσίνκι, στις 31 Αυγούστου.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 37-39, 57-48, 82-67.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ρούτζακ 7, Άλεν 9, Κέλερ 12, Βίτμαν 6, Βοϊβόντα 12, Κόβακς 8, Τοτ 5, Φέρεντς 5, Ζόλταν 12, Εΐλινγκσφελντ 6.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χέρμανσον 17, Στέιναρσον 4, Άκοξ 2, Μπέρινγκσον 3, Βίλιαλμσον 10, Γκούναρσον 9, Ερμολίνσκι, Πάλσον 12, Χλίνασον 4, Μπιόρνσον.

Photo Credits: KKI

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ