EUROBASKET

Αυτοί πάνε στο Eurobasket 2015

Αυτοί πάνε στο Eurobasket 2015

Τουρκία, Σερβία, Λιθουανία, Ιταλία, Γεωργία, Βοσνία και Ρωσία ήταν οι τελευταίες, χρονικά, εθνικές ομάδες που ανακοίνωσαν τις 12άδες τους ενόψει Eurobasket 2015. Δείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα ρόστερ.

Οι εθνικές ομάδες μετρούν αντίστροφα για το εναρκτήριο τζάμπολ στο Eurobasket 2015 (5/9) ενώ οι ομοσπονδιακοί προπονητές έκαναν τις τελευταίες "περικοπές" στα ρόστερ που θα παραταχθούν στα γήπεδα του Μονπελιέ, του Βερολίνου, του Ζάγκρεμπ και τις Ρίγα.

Αναλυτικά...

Με 13 παίκτες η Τουρκία στο Βερολίνο

Ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε τους 13 παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο για τους αγώνες της Τουρκίας στον Β' όμιλο. Εκεί θα καταλήξει στην τελική 12άδα που θα αγωνιστεί στο Eurobasket.

Με Κούζμιτς και Μιλουτίνοφ η Σερβία

Ο Νέμανια Ντάνγκουμπιτς και ο Βλάντιμιρ Στίματς ήταν οι τελευταίοι παίκτες που "έκοψε" ο Σάσα Τζόρτζεβιτς από τη 12άδα της Σερβίας. Έτσι οι "Αετοί" θα παραταχθούν στο Eurobasket με τους Ραντούλιτσα, Κούζμιτς και Μιλουτίνοφ.

Έκλεισε με Σαμπόνις η Λιθουανία

Ο Γιόνας Καζλάουσκας "έκοψε" τους Αρτούρας Γκουντάιτις, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους ενώ κράτησε τον Ντομάντας Σαμπόνις στην 12άδα που θα εκπροσωπήσει τη Λιθουανία στο Eurobasket!

Με ΝΒΑers, Τζεντίλε και Χάκετ η Ιταλία

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την Ιταλία στο Eurobasket με στόχο την επιστροφή της "σκουάντρα ατζούρα" στα μετάλλια για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Αντίπαλος της Ελλάδας ο Πατσούλια

Ο Ζάζα Πατσούλια θα ηγηθεί της Γεωργίας στο προσεχές Eurobasket, έχοντας στο πλευρό του τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, τον Τορνίκε Σενγκέλια και... νατουραλιζέ, τον Τζέικομπ Πούλεν.

Οι "εκλεκτοί" του Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανακοίνωσε τους δώδεκα "εκλεκτούς" του για το Eurobasket, με τη Βοσνία να παρουσιάζεται άκρως ανανεωμένη. Στη δωδεκάδα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς της ΑΕΚ.

Ο Πασούτιν ανακοίνωσε τη δωδεκάδα της Ρωσίας

Τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ, ο Εβγκένι Πασούτιν ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες που θα έχει μαζί του στο Eurobasket. Πολλές οι απουσίες για την "αρκούδα" που παρουσιάζεται αισθητά αποδυναμωμένη.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ