EUROBASKET

Αποχωρεί ο Μεσίνα από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας μετά το Ευρωμπάσκετ

LONDON, ENGLAND - MAY 12:  Ettore Messina, Head Coach of CSKA Moscow gestures during the Turkish Airlines EuroLeague Final Four game 3rd and 4th place between CSKA Moscow v FC Barcelona Regal at O2 Arena on May 12, 2013 in London, United Kingdom.  (Photo by Luca Sgamellotti/EB via Getty Images)
LONDON, ENGLAND - MAY 12: Ettore Messina, Head Coach of CSKA Moscow gestures during the Turkish Airlines EuroLeague Final Four game 3rd and 4th place between CSKA Moscow v FC Barcelona Regal at O2 Arena on May 12, 2013 in London, United Kingdom. (Photo by Luca Sgamellotti/EB via Getty Images) EB VIA GETTY IMAGES

Η Ιταλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ ο Έτορε Μεσίνα θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του οι Ιταλοί.

Οι υποχρεώσεις του Έτορε Μεσίνα στο ΝΒΑ με τους Σαν Αντονιο Σπερς - όπου εργάζεται ως βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς - οδήγησαν, όπως αναμενόταν, στο τέλος της συνεργασίας του με την Εθνική Ιταλίας.

Η Ιταλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο "Έκτορας" θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας μετά το τέλος του προσεχούς Ευρωμπάσκετ. Ο λόγος είναι ότι με την FIBA να έχει ανακοινώσει πλέον ότι οι εθνικές ομάδες θα δίνουν προκριματικούς αγώνες στα μέσα της σεζόν, ο Μεσίνα δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, αφού θα βρίσκεται στις ΗΠΑ για χάρη των Σπερς.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μεσίνα στον πάγκο μετά το Ευρωμπάσκετ. Η Ιταλική Ομοσπονδία δεσμεύτηκε ωστόσο ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει βρει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας, με τα ονόματα των Εργκίν Αταμάν και Σάσα Τζόρτζεβιτς (αν αποχωρήσει από την Εθνική Σερβίας) καθώς και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (!) να είναι τα πρώτα που ακούστηκαν.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ