EUROBASKET

Αποθέωσε το Eurobasket ο Γκρεγκ Πόποβιτς (VIDEO)

Αποθέωσε το Eurobasket ο Γκρεγκ Πόποβιτς (VIDEO)

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς παρακολουθεί από κοντά τον δεύτερο Όμιλο του Eurobasket 2017 και δεν έκρυψε το γεγονός πως είναι μία διοργάνωση που λατρεύει να παρακολουθεί.

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς τόνισε από το Ισραήλ πως το Eurobasket 2017 είναι διοργάνωση που απολαμβάνει ο κόσμος, αλλά και ο ίδιος. Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε στην κάμερα της FIBA ότι είδε αρκετούς νεαρούς παίκτες με προοπτική να βρεθούν στο NBA, ενώ τόνισε πως το τουρνουά γίνεται ολοένα και καλύτερο.

“Λατρεύω αυτή τη διοργάνωση και είναι όπως πάντα ένα σπουδαίο τουρνουά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, ο κόσμος το απολαμβάνει. Είναι υπέροχο συναίσθημα. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει τη νίκη, άρα είναι διασκεδαστικό”, δήλωσε αρχικά ο head coach των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Για να προσθέσει πως: “Είδα αρκετούς νεαρούς παίκτες. Και κάποιους που για διάφορους λόγους δεν είχα παρατηρήσει, αλλά έχουν την προοπτική να βρεθούν στο NBA. Επίσης, πολλές ομάδες στην Ευρώπη πλέον λειτουργούν όπως εμείς στο NBA…”

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς κατέληξε λέγοντας: “Ο καθένας θέλει να διοργανώσει το τουρνουά και κάθε φορά γίνεται ολοένα και καλύτερο. Αυτό είναι το κορυφαίο με το Eurobasket!”

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ