EUROBASKET

Αποφασίζουν οι Ισπανοί

Αποφασίζουν οι Ισπανοί

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Σάεθ, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης, αποκάλυψε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση για τον κανονισμό των Ισπανών, επί των εθνικών τους κόουτς.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Copa, στην εκπομπή Show Time φιλοξένησε τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χοσέ Λουίς Σάεθ, ο οποίος αποκάλυψε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Liga Endesa, Φρανσίσκο Ρόκα ώστε να καταλήξουν κάπου επί του κανονισμού που έχουν για τους κόουτς της χώρας.

Αυτού που δεν επιτρέπει σε όποιον κάθεται σε πάγκο ομάδας της Liga Endesa, να αναλαμβάνει δουλειά ομοσπονδιακού και δη στην εθνική Ισπανίας. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως με την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχαν προκύψει πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι διοικούντες την ομοσπονδία ενδιαφέρονται για τον Τσάβι Πασκουάλ, ενώ πηγές του Sport24 θέλουν τους άρχοντες του ισπανικού μπάσκετ να έχουν ρωτήσει και τη Ρεάλ, για το μέλλον του Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της -πριν καταλήξουν στο ότι δεν μπορούν να περιμένουν να υπάρξει κάποια εξέλιξη σε αυτό το ζήτημα, για να βρουν προπονητή.

Κάπως έτσι, επέστρεψαν στην πρόταση αλλαγής του κανονισμού. Σημείωση: για να αλλάξει, θα πρέπει να το αποφασίσει η Liga Endesa -που εν αντιθέσει με τη δική μας λίγκα, είναι νομικό πρόσωπο και 100% για το πρωτάθλημα της.

Μεταξύ αυτών που περιμένουν να δουν τι θα κάνουν οι Ισπανοί για να αποκτήσουν κόουτς, είναι οι Κροάτες!

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ