EUROBASKET

Από Δευτέρα τα πρώτα εισιτήρια του Eurobasket

Από Δευτέρα τα πρώτα εισιτήρια του Eurobasket

Το EuroBasket 2015 είναι προ των πυλών και τα πρώτα εισιτήρια βγαίνουν στην αγορά από τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015.

Τα πρώτα εισιτήρια του Eurobasket 2015 για τα παιχνίδια του Β' γκρουπ δυναμικότητας, που θα διεξαχθούν στο Βερολίνο, θα δοθούν στην κυκλοφορία την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 11:00 (ώρα Ελλάδας).

Τα μέλη του ευρύτερου κοινού μπορούν είτε να αγοράσουν εισιτήρια για τα παιχνίδια της Γερμανίας, είτε για τα άλλα δύο παιχνίδια που θα λάβουν χώρα σε κάθε μία από τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, με τις τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 19 ευρώ ανά παιχνίδι.

Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να αγοράσει ο κόσμος ένα εισιτήριο "follow your team" (ακολουθήστε την ομάδα σας), το οποίο ξεκινάει από τα 188 ευρώ για θέση Β' κατηγορίας. Αυτό το εισιτήριο εξασφαλίζει μία θέση για όλα τα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και της ομάδας που έχει επιλέξει ο φίλαθλος.

Η Γερμανία εκλέχθηκε στο Β' γκρουπ δυναμικότητας με τις Τουρκία, Ισπανία, Σερβία, Ιταλία και Ισλανδία. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από το Eventim.bg.

Για τα εισιτήρια του Α' γκρουπ δυναμικότητας στο Μονπελιέ της Γαλλίας, για το Δ' γκρουπ δυναμικότητας στη Ρίγα της Λετονίας και για τον τελικό γύρο στη Λιλ, η Γαλλία ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο, με τις πωλήσεις να είναι δυνατές σε όλες τις αρένες, ενώ σε ορισμένα παιχνίδια τα εισιτήρια να έχουν ήδη ξεπουληθεί.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων για το Γ' γκρουπ δυναμικότητας στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε λίγο καιρό.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ