EUROBASKET

Απίστευτο τρίποντο από το κέντρο από τον... καθιστό Γκαλινάρι!

Απίστευτο τρίποντο από το κέντρο από τον... καθιστό Γκαλινάρι!

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι δείχνει πως έχει άγριες διαθέσεις ενόψει του νοκ-άουτ αγώνα της Ιταλίας με τη Λιθουανία για τα προημιτελικά του Eurobasket 2015. Δείτε το τρομερό καλάθι από το κέντρο του γηπέδου που σημείωσε στην τελευταία προπόνηση της "σκουάντρα ατζούρα" (video).

Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Ιταλίας ζει και αναπνέει για τον μεγάλο προημιτελικο της Τετάρτης (22:00) κόντρα στη Λιθουανία που θα δώσει στη νικήτρια το εισιτήριο για τους "4" και φαίνεται πως οι "ατζούρι" του Σιμόνε Πιανιτζάνι είναι σε μεγάλη φόρμα.

Ειδικότερα ο Ντανίλο Γκαλινάρι ο οποίος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Λιλ πριν από τον μεγάλο αγώνα έκλεψε την παράσταση με ένα καλάθι από... άλλον πλανήτη.

Ο 27χρονος φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς επιχείρησε τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου καθισμένος σε καρέκλα (αμέσως μετά την αστοχη προσπάθεια του Τζεντίλε) και η μπάλα κατέληξε με ταμπλό στο καλάθι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση από τους συμπαίκτες του που τον βάφτισαν on camera "μπόμπερ του Ντένβερ".

Δείτε το video το σούπερ καλάθι του Γκαλινάρι:

Allenamento terminato, la perla del Gallo è la ciliegina sulla torta.Incredible circus shot by Danilo Gallinari#italbasket

Posted by Federazione Italiana Pallacanestro - Italbasket on Monday, September 14, 2015
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ