EUROBASKET

Απίστευτο ξέσπασμα του Νούρκιτς για τη Βοσνία!

Απίστευτο ξέσπασμα του Νούρκιτς για τη Βοσνία!

Δυο μέρες μετά το επεισόδιο του Τελέτοβιτς με τον Μούσα, ήρθε ένα νέο περιστατικό για να συγκλονίσει την Εθνική Βοσνίας. Διαβάστε το ξέσπασμα του NBAer Γιουσούφ Νούρκιτς.

Λένε πως όταν κάτι "στραβώνει", τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Στην περίπτωση της Εθνικής Βοσνίας, συμβαίνει ακριβώς αυτό! Και ο head coach Νταμίρ Μουλαομέροβιτς δεν ξέρει πως να μαζέψει την κατάσταση.

Δυο μέρες μετά το επεισόδιο του Μίρζα Τελέτοβιτς με τον 17χρονο Ντζανάν Μούσα ( διαβάστε εδώ ολόκληρο το story ), ήρθε το ξέσπασμα του Γιουσούφ Νούρκιτς για να... δέσει το γλυκό.

" Δεν θέλω να παίξω, λένε. Βρίσκω δικαιολογίες, λένε. Παίζω, αλλά δεν είμαι καλός, λένε. Δίνω τα πάντα, όσα έχω, αλλά και πάλι είμαι λάθος. Ό,τι και αν κάνω, δεν είναι αρκετό. Γιατί είμαι τόσο ενοχλητικός; Τέλος πάντων, θα μείνω με αυτά τα παιδιά μέχρι το τέλος και μετά απ' όσα έχετε κάνει, θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα ξαναγυρίσω, πρωτόγονοι και ψεύτες! Και άλλο ένα πράγμα, το πότε ταξιδεύω με την ομάδα, δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά της ομοσπονδίας και του προπονητικού team. Αν δεν ήθελα να είμαι με την ομάδα, δεν θα ερχόμουν" έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο παίκτης των Denver Nuggets.

Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς...

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ