EUROBASKET

Απειλητικό μήνυμα σε Λοτζέσκι!

Απειλητικό μήνυμα σε Λοτζέσκι!

Το Βέλγιο θα βρει απέναντί του την Ελλάδα στη φάση των "16" του Eurobasket. Η αναμέτρηση ξεκίνησε όμως νωρίτερα για τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος έγινε δέκτης απειλητικού μηνύματος. Διαβάστε την ιστορία, που εκτυλίχθηκε στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3

Το παιχνίδι με την Ελλάδα -για τους "16" του Eurobasket- είναι, πέραν όλων των άλλων, μία καλή ευκαιρία για τον Ματ Λοτζέσκι να "πληγώσει" τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος φόργουορντ έχει βάλει στόχο να οδηγήσει το Βέλγιο μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Εθνική ομάδα. Ηταν η έκπληξη του Παντελή Διαμαντόπουλου στο "Δέκα το κακό", που παρουσίαζαν οι Στέφανος Τριαντάφυλλος και Freddo

Το έργου δεν θα είναι δύσκολο, αφού η "γαλανόλευκη" έρχεται... με φόρα από το 5/5 στο Ζάγκρεμπ. Πέραν του αγωνιστικού όμως, έχει κάτι ακόμη να σκεφτεί. Τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται τις τελευταίες ώρες, με αποκορύφωμα το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 πως του έστειλε απειλητικό μήνυμα εν όψει της αυριανής (12/9, 15:30) αναμέτρησης, μιλώντας στον Παντελή Διαμαντόπουλο, " Ναι, ναι του έστειλα" αποκρίθηκε σε σχετική ερώτηση. Όταν όμως κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενό του, δεν ήταν εξίσου κατατοπιστικός. " Δεν μπορώ να το πω δημοσίως", πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος όμως ενημέρωσε πως δεν έχει αναλάβει δράση. Ακόμη. " Όχι ακόμα. Θα του το πω από κοντά", πρόσθεσε ο έτερος "ερυθρόλευκος" της Εθνικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στη Λιλ από το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9).

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ