EUROBASKET

Ανυπόμονος για το Eurobasket ο Μπελινέλι

Ανυπόμονος για το Eurobasket ο Μπελινέλι

Η Ιταλία θα παραταχθεί με όλους τους NBAers στο Eurobasket 2015 αφού ο Μάρκο Μπελινέλι επιβεβαίωσε ότι θα ενισχύσει την εθνική ομάδα μαζί με τους Τζίτζι Ντατόμε, Ντανίλο Γκαλινάρι και Αντρέα Μπαρνιάνι.

Η Ιταλία συμμετέχει στον Β' όμιλο του Eurobasket μαζί με τις Ισπανία, Τουρκία, Σερβία, Γερμανία και Ισλανδία. Θα το κάνει με τον Μάρκο Μπελινέλι, αφού ο 29χρονος γκαρντ-φόργουορντ των Spurs έθεσε εαυτόν στη διάθεση της εθνικής.

Έτσι οι Ιταλοί θα παραταχθούν με όλους τους διαθέσιμους NBAers (σ.σ. Τζίτζι Ντατόμε, Ντανίλο Γκαλινάρι, Αντρέα Μπαρνιάνι οι άλλοι τρεις).

"Ανυπομονώ να παίξω με την εθνική Ιταλίας αυτό το καλοκαίρι. Έχουμε μπροστά μας το Eurobasket και θέλω να έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Βέβαια, το γεγονός ότι η Ιταλία θα έχει στη διάθεσή της τέσσερις NBAers δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε στα σίγουρα το χρυσό μετάλλιο. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα εντός κι εκτός παρκέ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε η Ιταλία να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις" εξήγησε ο Μπελινέλι.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ