EUROBASKET

Αντομάιτις: "Η Ελλάδα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος"

Αντομάιτις: "Η Ελλάδα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος"

Ο προπονητής της Λιθουανίας, Νταΐνιους Αντομάιτις, μίλησε ενόψει της αυριανής (09/21:30) αναμέτρησης με την Ελλάδα και υποστήριξε ότι η Εθνική είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Λιθουανών, Νταΐνιους Αντομάιτις, αναγνώρισε την Ελλάδα ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο που θα μπορούσε να έχει η ομάδα του στη φάση των "16" του Eurobasket 2017.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Νταΐνιους Αντομάιτις είπε για την αυριανή αντίπαλο της Λιθουανίας: " Είδαμε τους αγώνες της Ελλάδας στους ομίλους, όπου έχασε με έξ, οκτώ και δώδεκα πόντους αντίστοιχα. Αλλά σε όλα τα άλλα παιχνίδια είχε το μομέντουμ, ώστε να γυρίσει το ματς. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι σαράντα λεπτών. Η ελληνική ομάδα έχει ταλέντο και παίκτες με εμπειρία που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο και κατακτούν τίτλους στην EuroLeague".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Λιθουανών υποστήριξε ακόμα για την Εθνική ομάδα: " Δε μπορείς να διαλέξεις αντίπαλο. Νομίζω κάναμε αρκετά καλή δουλειά στον όμιλο μας. Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσε να μας τύχει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης".

Για το γεγονός πως οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πάλι πριν από έντεκα χρόνια ο Νταΐνιους Αντομάιτις, υποστήριξε: " Το σήμερα είναι μία νέα ιστορία και γι’ αύριο θα ισχύει το ίδιο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ