EUROBASKET

Αντίπαλος της Εθνικής ο Ντάνστον

Αντίπαλος της Εθνικής ο Ντάνστον

Ο Μπράιαντ Ντάνστον αποδέχθηκε την πρόταση της Σλοβενίας και είναι στη λίστα των παικτών που κάλεσε ο Γιούρι Ζντοβτς, για την προετοιμασία εν όψει του Εurobasket.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα είναι η μεγάλη απουσία της Σλοβενίας, σε ό,τι αφορά το προσεχές Eurobasket (οι Σλοβένοι ανήκουν στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδος), με τον Γιούρι Ζντοβτς να τον αφήνει εκτός προσκλήσεων "λόγω δεσμεύσεων που έχει με την οικογένεια του. Αν καταφέρει να φέρει εις πέρας το πρόγραμμα του εγκαίρως, θα έλθει κοντά μας αμέσως".

Η είδηση βέβαια, ήταν άλλη: στους 11 παίκτες υπάρχει ο Μπράιαντ Ντάστον, ο οποίος προφανώς και αποδέχθηκε την πρόσκληση των Σλοβένων -για τετραετή συνεργασία. Στην προεπιλογή είναι και ο Αλεν Όμιτς, επίσης νατουραλιζέ και ως γνωστόν μόνο ένας μπορεί να πάρει μέρος στη διοργάνωσης.

Ποιος άλλους κάλεσε ο Ζντοβτς; Τους Μπάλαζιτς (Ιστανμπούλ), Μπλάζιτς (Ερυθρός Αστέρας), Ντίμετς (Ρογκάσκα), Ζόραν Ντράγκιτς (Μαϊάμι Χιτ), Γιοκσίμοβιτς (Κρκα), Κλόμπουτσαρ (Ουλμ), Πρέπελιτς (Ολίμπια) Ούρος Σλόκαρ (Εστουντιάντες) και Βίντμαρ (Νταρουσάφακα). Αν σας φαίνονται λίγοι, είναι γιατί ο Ζντοβτς θα προσθέσει τους καλύτερους από τη Β εθνική ομάδα της χώρας. Εκτός εθνικής έμειναν οι Μούριτς, Μπέγκιτς και τα αδέλφια Λόρμπεκ -είχαν ενημερώσει πως δεν θα μπορέσουν να παραστούν.

Αντίπαλος της Εθνικής ο Ντάνστον
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ