EUROBASKET

"Αντίο" Ευρωμπάσκετ Γυναικών με δάκρυα για την τραυματία αρχηγό της Ιταλίας

"Αντίο" Ευρωμπάσκετ Γυναικών με δάκρυα για την τραυματία αρχηγό της Ιταλίας

Η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών της Ιταλίας, Λάουρα Μάκι, είπε πρόωρο "αντίο" στο Ευρωμπάσκετ λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο σαγόνι, με το βίντεο της Ιταλικής Ομοσπονδίας με τον αποχαιρετισμό της Μάκι στις συμπαίκτριές της να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Στα 38 της χρόνια η Λάουρα Μάκι ήξερε ότι το φετινό Ευρωμπάσκετ Γυναικών ήταν μία από τις τελευταίες, αν όχι η τελευταία, ευκαιρία της για μία διάκριση. Η τύχη ωστόσο τα έφερε έτσι ώστε να μη μπορέσει να χαρεί τη συμμετοχή λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Στον δεύτερο αγώνα της φάσης των ομίλων κόντρα στην Τουρκία (ήττα με 53-54) η Μάκι είδε την Κουαντίρα Χόλινσγκορθ της Τουρκίας να της δίνει άθελά της μία αγκωνιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η Ιταλίδα να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ και τελικά να αποχωρεί από το γήπεδο. Ήταν ωστόσο η διάγνωση των γιατρών που την έκανε να "λυγίσει": Κάταγμα στο σαγόνι και... αντίο Ευρωμπάσκετ.

Η εμβληματική αρχηγός της Ιταλίας πήρε την απόφαση έτσι να αποχωρήσει με προορισμό την χώρα της, προκειμένου να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και - πιθανότατα - να χειρουργηθεί. Και η Ιταλική Ομοσπονδία δημοσίευσε το βίντεο με τον γεμάτο συγκίνηση αποχαιρετισμό της στις συμπαίκτριές της, αφού η Μάκι δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πρώτα την στιγμή του τραυματισμού της Μάκι και ακολούθως τον αποχαιρετισμό της στις συμπαίκτριές της:

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ