EUROBASKET

Αντετοκούνμπο: "Μακάρι να πάμε στην τετράδα"

Αντετοκούνμπο: "Μακάρι να πάμε στην τετράδα"
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πλέον βάζει πλώρη για ακόμα ψηλότερα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το παιχνίδι με το Βέλγιο αλλά και για τον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής

Ακόμα ένας στόχος επετεύχθη για την Εθνική ομάδα που κέρδισε εύκολα το Βέλγιο και πλέον ετοιμάζεται για τα προημιτελικά. Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην τηλεόραση του ΟΤΕ TV.

" Παίξαμε πολύ δυνατά κι ομαδικά. Πλέον πάμε στο ξενοδοχείο προκειμένου να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, για το επόμενο παιχνίδι. Λογικά με την Ισπανία" ήταν τα πρώτα λόγια του άσου των Μιλγουόκι Μπακς που συνεχίζοντας τόνισε "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο αγχωμένοι, χάσαμε κάποιες μπάλες, γενικώς κάναμε λάθη. Στο β' έπεσαν οι σφυγμοί, ακούσαμε τον κόουτς και φτάσαμε στη νίκη. Πιστεύω σε έναν παίκτη πάντα θα υπάρχει άγχος. Είναι καλό να υπάρχει, όμως δεν πρέπει να μας κυριεύει". Καταλήγοντας ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στο παιχνίδι των προημιτελικών λέγοντας ότι " Μακάρι να περάσουμε και στην τετράδα. Να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε και να κάνουμε κάτι καλό στα προημιτελικά. Όποια ομάδα κι αν έλθει στη φάση των «8», είτε είναι η Ισπανία, είτε η Πολωνία θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ