EUROBASKET

Αναποφάσιστος για το Eurobasket o Γκαλινάρι

Αναποφάσιστος για το Eurobasket o Γκαλινάρι

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι δήλωσε σε συνέντευξη του στην Corriere dello Sport ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θα συμμετάσχει στο φετινό Eurobasket.

Το Eurobasket είναι το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο Ντανίλο Γκαλινάρι. Ο Ιταλός φόργουορντ δήλωσε στην Corriere dello Sport ότι έχει " αμφιβολίες" για το εάν θα πάρει μέρος στο φετινό Eurobasket, κάτι που δεν αποτελεί άλλωστε άμεση προτεραιότητα για τον "Γκάλο", καθώς προσπαθεί να βοηθήσει τους Ντένβερ Νάγκετς να προκριθούν στα Playoffs του ΝΒΑ. Συν τοις άλλοις ο Γκαλινάρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που κάνει ακόμα πιο αβέβαιη την παρουσία του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του...

" Δεν είναι η στιγμή να αποφασίσω εάν θα παίξω ή όχι. Θα το σκεφτώ αργότερα, ήρεμος και συγκεντρωμένος. Εάν το σώμα μου μου επιτρέψει να παίξω, θα είμαι στο Eurobasket. Προέχει να ολοκληρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ, να αξιολόγησουμε κάποια πράγματα και μετά να αποφασίσουμε" δήλωσε στην Corriere dello Sport ο Γκαλινάρι. " Είναι πάντοτε σπουδαίο να παίζεις στο Eurobasket για την ιταλική εθνική ομάδα. Αυτή τη στιγμή πάντως έχω αμφιβολίες γι αυτό. Δεν μπορώ να αποφασίσω τώρα. Μίλησα ήδη με τον Ετόρε Μεσίνα και μου είπε ότι θα περιμένει την απόφαση μου".

Η Ιταλία βρίσκεται στον 2ο όμιλο του Eurobasket (σε αυτόν του Τελ Αβίβ), όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, τη Λιθουανία, την Ουκρανία, το Ισραήλ και τη Γεωργία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ