EUROBASKET

Ανακοίνωσε Ματαλόν ο Ηλυσιακός

Ανακοίνωσε Ματαλόν ο Ηλυσιακός
Ματαλόν INTIME SPORTS

Παίκτης του Ηλυσιακού και με τη βούλα είναι ο Μάριος Ματαλόν, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Διετές συμβόλαιο με τον Ηλυσιακό υπέγραψε ο Μάριος Ματαλόν, βρίσκοντας στα Ιλίσια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η απόκτηση του 22χρονου γκαρντ ήταν εισήγηση του Κώστα Φλεβαράκη.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από την περασμένη Τρίτη για αυτή την εξέλιξη και την συμφωνία ανάμεσα στον Μάριο Ματαλόν και τον Ηλυσιακό.

Ο Ματαλόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες: Τρία Αστέρια, Μαντουλίδης, Αρης, Κολέγιο Γουαϊόμινγκ, Κολοσσός, ΑΕΛ και Κόροιβος Αμαλιάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας άσος υποστήριξε: "Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το προπονητικό επιτελείο του Ηλυσιακού που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα. Με σκληρή δουλειά και πίστη θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος των Ιλισίων βοηθάει την ομάδα γεμίζοντας το γήπεδο και κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και φέτος, με ιδιαίτερη, μάλιστα, αγωνία αφού θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ