EUROBASKET

Αλλάζει το Ευρωμπάσκετ, από το 2017

Αλλάζει το Ευρωμπάσκετ, από το 2017

Η FIBA Europe συγκάλεσε σύσκεψη στη Μαδρίτη και μεταξύ πολλών, αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμα του Eυρωμπάσκετ, από το 2017. Δείτε τι θα ισχύσει.

Προφανώς και σεβάστηκαν όσα είχαν να πουν όλοι οι παίκτες που μετείχαν στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (των 11 αγώνων, σε 18 ημέρες) και για αυτό μεταξύ των αποφάσεων που πήραν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της FIBA Europe, ήταν η αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής.

Έτσι, αρχής γενομένης από το 2017, μετά την πρώτη φάση θα υπάρχουν νοκ άουτ παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει ότι καταργείται η δεύτερη φάση, όπως είχε ενημερώσει ο Γιάννης Φιλέρης, από τις 22/9. Και κάπως έτσι, η διαδικασία γίνεται πιο σύντομη και παύει να είναι εξοντωτική για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ισπανικής ομοσπονδίας και παρέστη ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Υπουργείου των Σπορ, Μιγκέλ Καρδενάλ Κάρο, αποφασίστηκε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας, Καμίλ Νόβακ, για άλλα δύο χρόνια. Επίσης, ο προσφάτως αποβιώσας πρόεδρος Όλαφουρ Ράφσον, θα αναφέρεται ως μετά θάνατον επίτιμο μέλος της FIBA Europe.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ