EUROBASKET

Αινιγματικός ο Τζόρτζεβιτς για τον Μπογκντάνοβιτς

Αινιγματικός ο Τζόρτζεβιτς για τον Μπογκντάνοβιτς

Ο τραυματισμός του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αποτελεί τον μεγαλύτερο "πονοκέφαλο" του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος παρουσιάστηκε αινιγματικός όταν κλήθηκε να απαντήσει αν θα πάρει τον 23χρονο γκαρντ στο Eurobasket.

Λίγες ώρες πριν πετάξει για το Βερολίνο, η Σερβία κάθεται σε "αναμμένα κάρβουνα" ελέω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στη μέση ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς . Ο 23χρονος γκαρντ συνεχίζει να πονάει, με αποτέλεσμα να είναι πλέον αμφίβολη η παρουσία του στο Eurobasket.

Υποβλήθηκε μεν σε νέες εξετάσεις, αλλά από τη στιγμή που δεν υποχωρεί ο πόνος, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι λογικό να ανησυχεί. " Θα δούμε...", απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το κατά πόσο ο νεαρός παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα είναι ετοιμοπόλεμος στα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "όρλοβι" μίλησε στη Mozzart Sport για την κατάσταση της υγείας του, λέγοντας πως " είμαστε πολύ προσεκτικοί μαζί του τις τελευταίες δέκα ημέρες. Πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα για να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Έχει πρόβλημα στη μέση, αλλά δεν πρόκειται να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Στην αρχή δεν περίμενα ότι είναι κάτι σοβαρό...".

Αυτό που έχει σημασία βέβαια είναι να τον πάρει μαζί του στο Βερολίνο, εκεί όπου η Σερβία συμμετέχει στον "όμιλο του θανάτου" μαζί με τις Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία και Ισλανδία. Πέραν του τραυματισμού του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αναφέρθηκε στις αποφάσεις που έχει πάρει όσον αφορά την τελική δωδεκάδα. Αυτή τη φορά ήταν σαφής. " Έχω ήδη πάρει τις αποφάσεις μου όσον αφορά την τελική δωδεκάδα. Νομίζω πως το πιο σημαντικό παιχνίδι της α' φάσης είναι αυτό με την Ισπανία (σ.σ.: στην πρεμιέρα). Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε τη διοργάνωση με μία σημαντική νίκη", είπε.

Το μόνο που μένει βέβαια είναι να ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Eurobasket, με τα ΜΜΕ της Σερβίας να αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες πως οι Βλάντιμιρ Στίματς και Νέμανια Ντάνγκουμπιτς είναι οι δύο τελευταίοι παίκτες που θα "κοπούν" . Αν φυσικά ο "λαβωμένος" γκαρντ των "όρλοβι" μπει στο αεροπλάνο για το Βερολίνο...

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ