EUROBASKET

"Αγριο κράξιμο" από τον Φλέμινγκ στον Πλάις!

"Αγριο κράξιμο" από τον Φλέμινγκ στον Πλάις!

Ποιος είδε (και διάβασε) τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Γερμανίας και δεν τον φοβήθηκε. Ο Τίμπορ Πλάις, πάντως, σίγουρα θα αισθάνεται άβολα.

Ναι, η Γερμανία προκρίθηκε στην τελική φάση του Eurobasket 2017, όμως δεν το έκανε και με... περίπατο, όπως όλοι περίμεναν. Δυσκολεύτηκε στον όμιλο με την Ολλανδία, την Αυστρία και τη Δανία, αλλά στο τέλος πέτυχε τον στόχο της.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών της, ήρθε και η γκρίνια. Ή τουλάχιστον, εξωτερικεύθηκε, διότι όπως φαίνεται, υπήρχε εδώ και πολύ καιρό στις τάξεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Τίμπορ Πλάις αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα της χώρας του πολύ νωρίς, μετά από μόλις τρία παιχνίδια. Στο πρώτο είχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ απέναντι στη Δανία, στο δεύτερο είχε 7 πόντους και κανένα "σκουπίδι" απέναντι στην Αυστρία και στο τρίτο 2 πόντους και 4 ριμπάουντ απέναντι στην Ολλανδία.

Στη συνέχεια αποχώρησε, προφανώς επειδή έπαιζε λιγότερο απ' όσο περίμενε. Ίσως θεώρησε πως οι μετοχές του έπεφταν. Ήταν free agent μετά την ανταλλαγή που τον έστειλε από τη Utah στη Philadelphia, καθώς οι 76ers τον αποδέσμευσαν.

" Μας άφησε επειδή ήθελε να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ, αλλά τελικά κατέληξε στην Κωνσταντινούπολη" σχολίασε ο Κρις Φλέμινγκ" και πρόσθεσε πως: " Τη στιγμή που μου είπε πως σκεφτόταν να φύγει, τελείωσε για εμένα. Για το Eurobasket του 2017 θα συγκεντρωθώ στους παίκτες που μας βοήθησαν, όχι σε αυτούς που έφυγαν".

Για την ιστορία, ο Πλάις συμφώνησε με τη Γαλατασαράι μετά τον τραυματισμό του Κρστιτς.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ