EUROBASKET

5 χώρες για το Eurobasket 2017

5 χώρες για το Eurobasket 2017

Η χώρα που θα διοργανώσει το Eurobasket 2017 θα ανακοινωθεί το Σάββατο (12/12) σε μια ειδική τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο.

Το που θα διεξαχθεί το Eurobasket 2017 θα ανακοινωθεί σε μια ειδική τελετή στο Μόναχο το Σάββατο (12/12) με τις υποψήφιες να είναι 5 ενώ δίνονται και επιλογές για το πως θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση.

Η Φινλανδία, το Ισραήλ, η Πολωνία, η Ρουμανία και η Τουρκία είναι οι υποψήφιες χώρες για να αναλάβουν τη διοργάνωση του Eurobasket 2017. Η διοικούσα αρχή της FIBA Europe θα αποφασίσει για το ποια θα είναι η διοργανώτρια το Σάββατο (12/12) στο Μόναχο.

Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση το 2015 που μοιράστηκε ανάμεσα σε 4 χώρες (Γαλλία, Κροατία, Γερμανία και Λετονία) δίνονται πλέον τρεις διαφορετικές επιλογές για το πως θα πραγματοποιηθεί. Οι τρεις επιλογές είναι να διοργανώσει μια χώρα όλο το τουρνουά, την φάση των ομίλων ή την φάση των ομίλων και την τελική φάση.

Η απόφαση θα ανακοινωθεί από τον επίσημο λογαριασμό της FIBA στο facebook ( facebook.com/FIBA) και στο twitter ( twitter.com/FIBA)

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ