EUROBASKET

2/2 η Γερμανία, νίκησε με MVP τον Σρέντερ τη Γεωργία του Ζούρου

2/2 η Γερμανία, νίκησε με MVP τον Σρέντερ τη Γεωργία του Ζούρου

Ο NBAer Ντένις Σρέντερ πήρε ξανά τη Γερμανία στις πλάτες του και την οδήγησε στην επικράτηση επί της Γεωργίας (67-57) για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurobasket 2017.

Τη δεύτερη νίκη της στο Eurobasket 2017 πανηγύρισε η Γερμανία, που μετά την Ουκρανία έριξε στο καναβάτσο και τη Γεωργία (67-57). Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ντένις Σρέντερ των Atlanta Hawks, την ώρα που το δίδυμο των Σενγκέλια - Πατσούλια μοιραζόταν από ένα ημίχρονο. Σε ρηχά νερά έμεινε ο Μάικλ Ντίξον που δεν έδωσε κάτι ιδιαίτερο στους Γεωργιανούς, όπως και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Μόλις πέντε πόντους πέτυχε στην τέταρτη περίοδο η Γεωργία, μια ομάδα που μας είχε συνηθίσει σε δυναμικές ανατροπές και επιστροφές.

Μάχη ανάμεσα στον Σενγκέλια (8π.) και τον Σρέντερ (9π.) είδαμε στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους Γερμανούς να στέκονται εξαιρετικά απέναντι στους Γεωργιανούς που είχαν τον τραυματία Τσιντσάτζε στη σύνθεσή τους. Ο Σρέντερ συνέχισε να κάνει μεγάλη ζημιά στους αντιπάλους του, τελείωσε εντυπωσιακά το πρώτο μέρος και ήταν ασταμάτητος και στο δεύτερο παρά τα αρκετά λάθη που έκανε. Η ομάδα του Ζούρου δεν απείλησε από την περιφέρεια, έκανε υπερβολικά πολλά λάθη και γνώρισε την ήττα από έναν αντίπαλο που ήταν συνολικά ανώτερος και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο τουρνουά μετά την επικράτηση επί της Ουκρανίας.

Οι διαιτητές: Μπούλτο, Τσίτσι, Μάριτσιτς

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 36-41, 52-54, 57-67

ΓΕΩΡΓΙΑ (Ζούρος): Ντίξον 8 (2), Γκαμκρελίτζε, Πατσούλια 14 (8ριμπ.), Τσιντσάτζε 4, Σερμαντίνι 5, Σανάτζε 8(1), Μαρκοϊσβίλι 6, Μπερισβίλι, Σενγκέλια 12 (8 λάθη), Λονταρίτζε.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Φλέμινγκ): Λο 5 (1), Λο 3 (1), Στάιγκερ 3 (1), Τάντα 3, Τάις 6, Μπέντζινγκ 11 (3), Σρόντερ 23 (8/19 σουτ, 9 λάθη), Ακπινάρ 4, Μπαρτέλ 3 (1), Τίεμαν 2, Χάρτενσταϊν 4.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ