ΜΠΑΣΚΕΤ

Βίοι αντίθετοι για Άρη και ΠΑΟΚ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Βίοι αντίθετοι για Άρη και ΠΑΟΚ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ
INTIME SPORTS

Ο Άρης νίκησε την Κηφισιά στο Nick Galis Hall, την ώρα που ο Ντεβόν Σάντλερ "πάγωνε" το χαμόγελο στους παίκτες του ΠΑΟΚ με το καλάθι που πέτυχε στα 0.7'' για το τέλος. Διαβάστε τι έγινε το Σάββατο (5/12) στα παρκέ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κι αυτά της Α2.

Με τον Οκάρο Ουάιτ να κάνει -ξανά- τη διαφορά στην επίθεση και τον Τζαμέλ Χάγκινς να κυριαρχεί κοντά στο καλάθι, ο Άρης συνέχισε την ανοδική πορεία του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ νικώντας την Κηφισιά (81-68) στο Nick Galis Hall , για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας μετά την εκτός έδρας ήττα του Κοροίβου.

Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου δεν μπόρεσε να σταματήσει τον ξέφρενο (και... εύστοχο) ρυθμό του Κολοσσού, που έφτασε να σουτάρει με 20/22 δίποντα στα μισά της τρίτης περιόδου. Εν τέλει, οι "θαλασσί" επικράτησαν με 94-73 , έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Εξίσου άνετη ήταν η νίκη του Ρεθύμνου επί της Καβάλας (84-74), αφού ήταν αδύνατο για τους Κρητικούς να χάσουν από έναν παίκτη (βλ. Χρήστο Ταπούτο), σε ένα παιχνίδι που έλεγχαν τον ρυθμό σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου.

Εν αντιθέσει με ό,τι έκανε ο Άρης, η έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης υπέστη ήττα - σοκ (68-67). Όχι τόσο γιατί ο Απόλλων Πατρών είναι αμελητέα ποσότητα, όσο για το γεγονός πως ο "άσος" προέκυψε με φόλοου του Ντέβον Σάντλερ με 0.7'' να μένουν για το τέλος, κι αφού πρώτα ο Κέβιν Ντίλαρντ είχε αστοχήσει σε σουτ δύο πόντων.

Στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, ο Αρκαδικός πήρε τη νίκη απέναντι στο Λαύριο (98-90) . Κι όχι μόνο αυτό, αφού το +8 της επικράτησής του είναι μια καλή διαφορά -τηρουμένων των αναλογιών- για το παιχνίδι του β' γύρου. Ποτέ δεν ξέρεις άλλωστε πως μπορούν να προκύψουν οι ισοβαθμίες.

Τέλος, στην Α2 κατηγορία ο Φάρος Κερατσινίου συνέτριψε το Περιστέρι (100-61) στο ντεμπούτο του Νίκου Καραγιάννη στον πάγκο της ομάδας των δυτικών προαστίων. Δείτε αναλυτικά τι έγινε στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ