Βασιλειάδης: "Σήκωσε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ ο Γκάλης"

Βασιλειάδης: "Σήκωσε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ ο Γκάλης"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έκανε δήλωση για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame.

Συγχαρητήρια στον Νίκο Γκάλη έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο Γιώργος Βασιλειάδης για την επιλογή του στο Hall of Fame του Springfield. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξήρε τον "θρύλο" του παρελθόντος για τη συμβολή του στην άνοδο του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, υπογραμμίζοντας ότι η τιμή που του έγινε από το Hall of Fame αντανακλά σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους ολόκληρης της Κυβέρνησης τον Νίκο Γκάλη για την είσοδο του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Ο Νίκος Γκάλης, με τις απαράμιλλες ικανότητές του, σήκωσε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό ως παίκτης - σύμβολο του αθλήματος.

Η ύψιστη αυτή τιμή ανήκει πρώτιστα στον ίδιο, αντανακλά όμως και στον αθλητισμό της χώρας μας, που με συνέπεια καλλιεργεί τους σπόρους που έσπειραν μεγάλοι αθλητές της ώστε να βρίσκεται πάντα σε υψηλό επίπεδο".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δίνετε τη θέση σας σε ηλικιωμένους στα μέσα μεταφοράς

Ποιος ο λόγος που επιστήμονες μας συστήνουν να σκεφτούμε δύο φορές πριν σηκωθούμε σε τρένα και λεωφορεία για να καθίσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Μέγας είσαι άνθρωπε και θαυμαστό το Ρίο-Αντίρριο

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος φόρεσε το κράνος του και μπήκε στα άδυτα της συγκλονιστικής γέφυρας, την οποία εμπνεύστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης πριν από 124 χρόνια.

BΙΝΤΕΟ: Τι συμβαίνει όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε λακκούβα

Πόσο καταπονείται το όχημά μας τη στιγμή του ήχου που μισούμε να ακούμε

Το ‘Game of Thrones’ σού είπε την αποκάλυψη του φινάλε μερικές σεζόν πριν

(Μάλλον) δεν θα το θυμόταν ούτε και ο πιο λιωμένος.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24