Βασιλειάδης: "Σήκωσε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ ο Γκάλης"

Βασιλειάδης: "Σήκωσε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ ο Γκάλης"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έκανε δήλωση για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame.

Συγχαρητήρια στον Νίκο Γκάλη έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο Γιώργος Βασιλειάδης για την επιλογή του στο Hall of Fame του Springfield. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξήρε τον "θρύλο" του παρελθόντος για τη συμβολή του στην άνοδο του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, υπογραμμίζοντας ότι η τιμή που του έγινε από το Hall of Fame αντανακλά σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους ολόκληρης της Κυβέρνησης τον Νίκο Γκάλη για την είσοδο του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Ο Νίκος Γκάλης, με τις απαράμιλλες ικανότητές του, σήκωσε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό ως παίκτης - σύμβολο του αθλήματος.

Η ύψιστη αυτή τιμή ανήκει πρώτιστα στον ίδιο, αντανακλά όμως και στον αθλητισμό της χώρας μας, που με συνέπεια καλλιεργεί τους σπόρους που έσπειραν μεγάλοι αθλητές της ώστε να βρίσκεται πάντα σε υψηλό επίπεδο".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24