ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλακόπουλος: "Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης θα γυρίσει"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / GREECE - GEORGIA  (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / GREECE - GEORGIA (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Αισιόδοξος πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το καλοκαίρι του 2017 δεν ήταν το πιο "όμορφο" για το ελληνικό μπάσκετ, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τους Milwaukee Bucks και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το γιατί, το γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το άθλημα. Τώρα, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ δηλώνει αισιόδοξος πως ο Greek Freak θα επιστρέψει σύντομα στην Εθνική Ελλάδας, καθώς όπως είπε δέχεται πιέσεις και από την ομογένεια.

" Είμαστε ενώπιον σύγχυσης και αδιεξόδου. Έλειψαν πολλά παιδιά στα τελευταία παιχνίδια της εθνικής, παιδιά που θα έπρεπε να είναι εκεί για να προσφέρουν. Οδηγούμαστε στην αβεβαιότητα, πρέπει όλοι να πάρουμε υπεύθυνη θέση" υποστήριξε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην εκπομπή "Pick and Roll" της Cosmote TV και συνέχισε λέγοντας ότι: " Πιστεύω πως η πίεση που ασκείται στον Γιάννη από την ομογένεια, θα φέρει καρπούς. Ο αδελφός του είναι εδώ, παίζει και όλα συνηγορούν ότι ο Αντετοκούνμπο θα είναι και πάλι παρών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ