ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλακόπουλος: "Ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό"

Βασιλακόπουλος: "Ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό"
Βασιλακόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για τη δημιουργία του Basketball Champions League και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σύσκεψη της Δευτέρας στο Μόναχο που έγινε παρουσία των ΚΑΕ ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Arena fm 89,4 ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για τη δημιουργία του Basketball Champions League και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σύσκεψη της Δευτέρας στο Μόναχο που έγινε παρουσία των ΚΑΕ ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ.

"Όσοι συμμετείχαν σηκώθηκαν και χειροκροτούσαν μετά από αυτήν τη συνάντηση στο Μόναχο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις λίγκες", ανέφερεαρχικάκαι τόνισε σχετικά με την ανεβασμένη προσφορά τηςEuroleague: "Πως φτάσαμε από τα 12 στα 35 εκατομμύρια; Πώς δεν τα έδιναν τόσο καιρό και τα βρήκαν μέσα σε λίγες μέρες;".

Σχετικά με το ελληνικό ενδιαφέρον, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε: "Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα σωματεία. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έδειξαν ενδιαφέρον. Θα καλύπτει τα έξοδα η εταιρία που θα χρηματοδοτεί η FIBA, Είναι καλά μελετημένο όλο. Θα είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Διαβάσατε τις δηλώσεις του προέδρου της Γαλλίας, της Ιταλίας της Ρωσίας. Έχουν βαρεθεί το ψέμα της Euroleague τόσα χρόνια.

Έχουμε ένα χρόνιο παρουσίας της νέας διοργάνωσης και μετά θα μπει σε εφαρμογή σε ένα άλλο σχέδιο να επιστρέψουν στους κόλπους της FIBA και Ολυμπιακόςκαι οΠαναθηναϊκός. Αυτά τα 10ετή συμβόλαια που έχουνείναι τραβηγμένα από τα μαλλιά και κλείνουντις πόρτες σε νέες φιλοδοξίες. Θα υπάρξουν και μέτρα με τους διαιτητές. Δεν μπορούν να έχουν δίπορτο. Αρχές Μαρτίου θα γίνει η επόμενη συγκέντρωση για το Champions League".

Κι όσο για την Εθνική ομάδα σε σχετική ερώτηση απάντησε: "Με την Εθνική δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν στην Εθνική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ