ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρίτος ο Άρης, έπεσε η Καβάλα

Τρίτος ο Άρης, έπεσε η Καβάλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης "καθάρισε" την τρίτη θέση με τη νίκη επί του Ρεθύμνου, ενώ ο Αρκαδικός έριξε την Καβάλα στη δεύτερη κατηγορία. Διαβάστε τι έγινε το Σάββατο (2/4) στα παρκέ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και της Α2.

Η νίκη του Αρκαδικού επί της Καβάλας έβαλε τέλος στις ελπίδες των "Αργοναυτών" για την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, περιορίζοντας παράλληλα τα σενάρια που αφορούν στη σωτηρία. Χαμόγελα σε Λαύριο και Τρίκαλα, την ώρα που ο Κόροιβος παραμένει σε μειονεκτική θέση. Εξασφάλισε την τρίτη θέση ο Άρης, μετά το "διπλό" επί του Ρεθύμνου.

ΠΑΟΚ - Κόροιβος 92-78

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας του Κόροιβου με 92-78 και ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ο νικητής στη "σύγκρουση" με τον γιο του Χάρη, του οποίου η ομάδα γνώρισε μια ήττα-"μαχαιριά" για την παραμονή.

Αρκαδικός - Καβάλα 74-68

Ο Αρκαδικός νίκησε την Καβάλα με 74-68 και την έστειλε στην Α2, με την ομάδα της Τρίπολης να συνεχίζει να ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία. Καθοριστικό το τρίποντο του Τζόουνς στα 21'' πριν το τέλος.

Λαύριο - Τρίκαλα 75-80

Τα Τρίκαλα επικράτησαν εκτός έδρας του Λαυρίου (80-75) και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία για μία ακόμη χρονιά. Κορυφαίος ο Μπράντον Μπράουν (28 πόντοι, 9 ριμπάουντ) που κράτησε "όρθια" την ομάδα του στο διάστημα της αντεπίθεσης των γηπεδούχων.

Κολοσσός - Κηφισιά 87-90

Η Κηφισιά επικράτησε του Κολοσσού στο Βενετόκλειο με σκορ 87-90 κι έτσι παραμένει στην πέμπτη θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, μαζί με τον ΠΑΟΚ ενώ υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον "Δικέφαλο".

Ρέθυμνο - Άρης 83-88

Ο Άρης με σερί 9-0 στα τελευταία δύο λεπτά ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και νίκησε μέσα στο Ρέθυμνο με 83-88 με αποτέλεσμα να κατακτήσει και μαθηματικά την 3η θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Α2 κατηγορία

Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε του Φάρου Κερατσινίου και σε συνδυασμό με το "διπλό" της Κύμης επί του Ηρακλή (62-73), δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για νέα ισοβαθμία στην κορυφή. Μεγάλη νίκη του Δούκα επί του Εθνικού Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ