ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρεις μήνες αποκλεισμός σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Τρεις μήνες αποκλεισμός σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο
INTIME SPORTS

Με ποινή αποκλεισμού για τρεις μήνες τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λόγω των όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στον δεύτερο τελικό της Α1.

Οι τρεις διαιτητές έγραψαν πως δέχτηκαν φραστική επίθεση από τον πρόεδρο του “τριφυλλιού” στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ρέφερι Γιάννη Φούφη να βρίσκεται στο "στόχαστρο" του προέδρου του "τριφυλλιού".

Επίσης ο "ισχυρός άνδρας" των "πρασίνων" τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο ύψους 28.800 ευρώ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό, κάποιος που είναι υπότροπος, κινδυνεύει με αποκλεισμό 2 ετών και πρόστιμο στην ΚΑΕ 44.000 ευρώ.

Επίσης, γινόταν αναφορά στο φύλλο αγώνα και για την παρουσία των τριών οπαδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Απαλλάσσει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 29 για χρήση λέιζερ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 9-6-2013,

2. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ: α) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 1.400,00 ΕΥΡΩ β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο 1.000,00 ΕΥΡΩ γ) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας χρηματικό πρόστιμο 2.200,00 ΕΥΡΩ, δ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο χρηματικό πρόστιμο 2.200,00 ΕΥΡΩ και ε) για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριου Γιαννακόπουλου χρηματικό πρόστιμο 22.000,00 ΕΥΡΩ.

3. Επιβάλλει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, απαγόρευση εισόδου στα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες για τον ως άνω αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ