ΜΠΑΣΚΕΤ

Το συγκινητικό γράμμα του Λυπηρίδη για τον πατέρα του που έφυγε απ' τη ζωή

Το συγκινητικό γράμμα του Λυπηρίδη για τον πατέρα του που έφυγε απ' τη ζωή

Ο παλαίμαχος φόργουορντ του Άρη, Βασίλης Λυπηρίδης αποχαιρέτησε μέσα από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα τον πατέρα του, Μιχάλη, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Δύσκολες στιγμές για τον Βασίλη Λυπηρίδη, ο οποίος θρηνεί το χαμό του πατέρα του, Μιχάλη που απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών τη Δευτέρα (04/09).

Ο παλαίμαχος φόργουορντ, που αποτέλεσε μέλος της "χρυσής γενιάς" του Άρη, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων, αποφάσισε να τον αποχαιρετήσει μέσα από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.

Ο 50χρονος μπασκετμπολίστας τον χαρακτήρισε "πρότυπο" και "ήρωα", ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς του νοσοκομείου "Παπανικολάου" για την αμέριστη βοήθειά τους.

Αναλυτικά το ποστ:

Χθες έχασα το πρότυπο μου, τον "ήρωα" μου. Σήμερα τον αποχαιρετήσαμε όπως έζησε, με σεμνότητα και αξιοπρέπεια.

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που τον τελευταίο μήνα με βοηθήσατε και μου συμπαρασταθήκατε με οποιονδήποτε τρόπο. Ξέρετε πόσο σας αγαπώ!

Θέλω να ευχαριστήσω απεριόριστα το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς του νοσοκομείου Παπανικολάου που έκαναν τα πάντα για να απαλύνουν τον δικό του και τον δικό μας πόνο! Τους θαύμασα όλους για τον τρόπο που κάνανε την δουλειά τους και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν! Τους θαύμασα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν όλους ανεξαιρέτως τους συγγενείς! Αισθάνθηκα "μικρός" μπροστά τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους στη νευρολογική κλινική, στα επείγοντα περιστατικά σε ημέρα εφημερίας, στην μονάδα εντατικής θεραπείας, στην πνευμονολογική κλινική!

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ